Om os

Kingsrød i Danmark, og i Norden

I Danmark har Kingsrød kontor ved Hillerød nord for København.

I Hillerød og på vores øvrige nordiske lokationer har vi altid sammenlagt 20-30 nye og brugte køretøjer på lager. – Vi kan levere standard opbyggede transportere til både heste og motorsport, og vi kan derudover også konfigurere, designe, og opbygge efter dit ønske.

Kingsrød er kendt for transport – Siden 1938 har vi transporteret gods i Norden og Europa med høj kvalitet og leveringssikkerhed. I dag har Kingsrød virksomheder i både Norge, Sverige og Danmark.

I forhold til hestetransportere er vi med mere end 40+ års samlet erfaring, førende leverandør af disse i Skandinavien. Vi har over tid opbygget stort kendskab i brugen af hestetransportere, og har bredt sortiment af både store og små, nye og brugte lastbiler, samt værksteder og service.

Vores biler kommer primært fra Belgiske Stephex Group, som er Europas førende leverandør af hestelastbiler. Som kunde giver det dig en tryghed og sikrer en god investering i biler der holder både kvalitet og pris. Varemærkerne hos Stephex Group er det ikoniske og velkendte STX, samt AKX og Ketterer. Stephex Group tilbyder et bredt udvalg af hestelastbiler, både store som små, med mulighed for transport fra 2 til 10 heste, og indrettet samt udstyret præcis som det måtte ønskes.

Os der arbejder hos Kingsrød har mange års erfaring med heste, ridesport, transport af heste, og flere af os arbejder dagligt internationalt. Vi ved hvilke krav der stilles til bilerne når det kommer til transport, og ved hvor vigtigt det er at sikkerhed, funktion og komfort er prioriteret, både for hest og rytter.

Vores erfaring – Din tryghed

Vi byder jer velkommen her hos Kingsrød.

Os du møder fra Kingsrød

Claus Pedersen

Salg/Service
+45 20 99 84 84
claus@kingsrod.dk

Michala Pedersen

Marketing/Events
+45 22 58 69 00
michala@kingsrod.dk

Lone Pedersen

Administration/Events
+45 22 58 17 00
info@kingsrod.dk